Becker napellenzőmotorok és vezérlések

Mi biztosítjuk a megfelelő csőmotort minden árnyékolótípusra

Időtálló rendszert keres? Becker német minőségű napellenzőmotor hosszú élettartammal

Függetlenül attól, hogy Ön tokozott napellenzőt, télikert árnyékolót vagy akár külső textil árnyékolót (screen) szeretne a csőmotor kínálatunkban megtalálja a megfelelő megoldást. A projekt vagy az árnyékoló elvárásainak függvényében választhat többféle teljesítményű, többféle tengelybe való, mechanikus vagy elektronikus végállású, beépített rádióvevős csőmotorok közül. Rendelkezünk továbbá egy sor speciális árnyékoló függő megoldással is, például automatikus vászon feszesítés vagy szélálló télikert árnyékolók reteszelő rendszerének a zárása.

A BECKER napellenzőmotorjaival Ön a piac legfejlettebb és legjobb minőségét képviselő csőmotorjához juthat hozzá.
A BECKER csőmotorok legtöbbje a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Szélálló napellenző árnyékoló megoldások:
A különféle szélálló textil napellenző árnyékolók napjainkban egyre inkább népszerűek, különösen a nagyon szeles területeken, illetve a magas épületeknél. Jelenleg az ilyen fajta textil árnyékolókhoz két fajta megoldást tudunk szállítani: az egyik az úgynevezett zip- vagy fixscreen árnyékolókhoz való, a másik esetben pedig egy speciális rögzítő elem kerül beépítésre az árnyékoló lefutó sínjébe. A Becker napellenzőmotorok mindkét esetben ideális választás jelentenek. Választhat fix reteszelési pozícióval (SE) ellátott és szabadon beállítható reteszelési pozícióval (SE i1 / SEF i1) ellátott csőmotorok közül.

adaptive drehmomentanpassung markiseAkadály érékelés BE vagy FEL irányban:
Ismerősen hangzik az a hang? A tavaszi nagytakarítás után elfelejtette eltenni a létrát. A fény érzékelő pedig becsukta a napellenzőjét és az ott felejetett létra pedig a napellenző karjai közé szorult. A Becker napellenző motorjaival a beépített aladályérzékelőnek köszönhetően ez nem probléma. A csőmotorok bármilyen akadás, szorulás esetén automatikusan megállítja a napellenző mozgását, hogy megóvja az árnyékolót a további károsodástól. A napellenzőmotor típusától függően pedig nem csak egyszerűen megáll, hanem ellentétes irányú mozgással tehermentesíti is az árnyékolót.

24Finom megállás felső végállásnál:
Annak érdekében, hogy Ön minnél tovább élvezhesse a textil árnyékolója által nyújtott árnyékot a Becker napellenzőmotorjai képesek lágyan megállni a felső végállásnál, hogy a vásznat a lehető legkisebb mértékben terheljék, ezáltal biztosítva a vászon hosszú élettartamát.

4Zwei Zwischenpositionen markiseElektronikus végállás és beépített rádióvevő:
A beépített rádióvevővel ellátott napellenzőmotorjaink biztosítják Önnek a lehető legnagyobb kényelmet és rugalmasságot.

  • Állítson be nyugodtan 2 darab köztes (kedvenc) pozíciót: egyszerűen csak nyomja meg a kívánt pozícióban a STOP és a FEL irány gombját, hogy beállítsa az első pozíciót, a második kedvenc pozíció beállításához nyomja meg a STOP és a LE gombokat. Igen, ez ennyire egyszerű! A beállított pozíciók könnyedén elérhető a LE vagy a FEL gombok dupla lenyomásával.

Szél-fény vezérlések-vezérléstechnika

  • Különböző szél és fény határértékek különböző ányékolókhoz? A Becker szél-fény vezérlésű távirányítóival (SWC széria) és a különféle szél-fény érzékelőivel hatékony védelmet nyújthat árnyékolóinak és háztartaási eszközeinek, bútorainak.
  • Az SWS545-II LCD kijelzős távirányító 5 árnyékoló egyedi vagy csoportos vezérlését teszi lehetővé. A kijelző és a magyar nyelvű menü lehetővé teszi, hogy egy sor paramétert Ön is beállíthasson, mint például a különféle határértékek beállítása vagy annak meghatározása, hogy árnyékolói mely időpontokban mozogjanak vagy ne mozogjanak a napsütés erősségét követve. A fény érzékelés be- vagy kikapcsolása nem befolyásolja a szélérzékelés funkciót, mivel a szélsebesség érzékelése biztonsági funkcó az Ön árnyékolóinak védelmében, ezért ezt a funkciós semmilyen körülmények között nem lehet kikapcsolni