WINDOWMASTER

Természetes szellőztetés az egészség és biztonság jegyében. A WindowMaster a gyártás során, a legkorszerűbb technológiát használva, az egyszerű kezelhetőségre, formabontó kivitelezésre és a hatékony működésre törekedett. Ennek eredményeképp születtek meg ezek a modern, megbízható, precíz rendszerek.

Természetes szellőztetés és RWA rendszerek

A WindowMaster A/S 1990-ben alakult. Az alapítók elképzelése az volt, hogy jobb épületeket teremtsenek, melyekben a friss levegő, az egészséges és biztonságos beltéri környezet egyaránt jelen vannak. A cég közel 120 főt alkalmaz Dániába, Németországban, Angliában és Svájcban, továbbá kiterjedt minősített partneri hálózattal rendelkezik szerte a világon.
A WindowMaster termékeivel olyan megoldásokat szállítunk megrendelőinknek, melyek lehetővé teszik minden fajta épület szellőztetését, beltéri klímájának szabályozását a természet erőinek a kihasználásával. Ez a természetes szellőztetés. Ezenkívül kínálatunkban elérhetőek a legszigorúbb európai és magyar szabványoknak is megfelelő hő- és füstelvezető rendszerek is.

A WindowMaster természetes szellőztetés mellett hő- és füstelvezető rendszerek gyártásával is foglalkozik.

Megbízható természetes szellőztetés, korszerű hő- és füstelvezető rendszer, mindez kiváló minőségben.

Kiváló és biztonságos beltéri klíma a természetes szellőztetés jegyében
A WindowMaster már a kezdetektől azt tekinti küldetésének, hogy a természetes szellőztetés segítségével biztosítson egy jobb környezetet az emberek számára, hogy még jobb körülmények között és még hatékonyabban dolgozhassanak. A WindowMaster szakértelme, a legszigorúbb szabványok ismeretén, a projektfejlesztésen és nem utolsó sorban az Európa szerte megvalósult több ezer épületen alapszik. Ezeknél a munkáknál folyamatosan arra törekedtek a szakemberek, hogy megtalálják az ideális műszaki és pénzügyi megoldásokat, a legjobb természetes szellőztetés megoldások megvalósítása mellett.

A WindowMaster alapvető megoldásokat és összetevőket szállít.

A VKR Holding tagja
A WindowMaster A/S a VKR Holding tagja. A VKR Holding több, mint 15.000 alkalmazottal 40 országban a következő területeken folytat üzleti tevékenységet: tetőtéri ablakok, tető felülvilágítók, hagyományos ablakok, napenergia és szellőztető rendszerek.
Bővebb információt a www.vkr-holding.com internetes oldalon talál.