Rólunk

Rólunk

A Volvex Kereskedelmi Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Az árnyékoló-, kapu-, nyílászárók gyártásán és forgalmazásán kívül az intelligens otthonok kialakításával, mégpedig rádiótechnológiával.

A Volvex Kft. legfontosabb értékei:

 

Elkötelezettség

Minden szempontból elkötelezettek vagyunk a kiváló munkavégzés mellett

 

Folyamatos fejlődés

Hiszünk a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben

 

Vállalkozunk

Nem várjuk a jövőt, hanem mi hozzuk létre

 

Első az ügyfél

Folyamatosan arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink valódi igényeit és mindezt a leghatékonyabban építsük be ajánlatainkba

 

Együttműködés

Együtt erősebbek vagyunk, ezért hiszünk abban, hogy partnereinkkel együttműködve, összedolgozva sokkal hatékonyabban vehetjük fel a versenyt változó világunk kihívási ellen 

 

Munkavállalók – A legfontosabb eszközünk

A tudás, az ötletek, kapcsolatok megosztása, a csapatmunka mind hozzájárulnak cégünk sikeréhez

A Becker redőnymotorok és napellenzőmozgató motorok és vezérlések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, és egyben a Becker-Antriebe GmbH. hivatalos vezérképviseleteként működik Magyarországon.

 

A cégünk büszke arra, hogy a piac igényeire mindig gyorsan tudott reagálni. Ezért a Becker redőnymotor, csőmotor és más termékek mellett a cég portfóliójában megtalálhatóak a komfortszellőztetés, nyílászáró automatizálással és füstelvezető rendszerek, valamint a Vestamatic intelligens kis és nagy objektum vezérlések is.
Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van az energiahatékonyságnak az épületen belül és kívül egyaránt. Termékeinkkel jelentősen lehet javítani egy-egy épület energiamérlegét. Azonban úgy gondoltuk, hogy ennél jóval tovább kell mennünk és a redőnymotor mellett, az árnyékoló, illetve az épület automatizálást támogatni, oly módon, hogy a csőmotorok és vezérlések által működés közben elhasznált energiát is meg lehessen termelni. Ezért kerültek be a 2012-es év folyamán a kínálatunkba a SolarWatt AG áramtermelő napelemes rendszerei is. Kiegészülve a napelem rendszerekkel, cégünk már teljesen ki tudja elégíteni az épületautomatizálással járó igényeket.

Cégtörténet

Legyen az Ön otthona is biztonságos és energiatakarékos! Időtálló német épületautomatizálás Becker rendszerekkel

 

1921-ben a két testvér Emil és Adolf Becker létrehoztak egy műhelyt Sinnben , ahol a csőmotorok műszaki kivitelezését és fejlesztését hamar véghez vitték, megteremtve ezzel a német minőségű épületautomatizálás alapjait. Az innovációs vágy és az új ötletekre való nyitottság tette lehetővé a BECKER-Antriebe folyamatos növekedését, mind a csőmotor, redőnymotor, mind az épületautomatizálás terén. A vevővel való interaktív kapcsolat, az új fejlesztések és a gyártás minősége tették le az alapját a mind a mai napig sikeres német vállalkozásnak. Így a világ egyik vezető redőnymotor és csőmotor gyártójává lépett elő, így kiemelt szerephez jutva az épületautomatizálás piacán. A BECKERnél  mind a partnerek, mind a vevők egy megbízható nemzetközi beszállítóra találtak. A vállalkozás jövőbeni terveihez tartozik az tudatos vevőkiszolgálás, a szervizszolgáltatás kiépítése, továbbá a folyamatos innováció és termékfejlesztés, mely elengedhetetlen a 21. századi épületautomatizálási igények kielégítéséhez. A megbízható, német minőségű egyedi termékek, az oktatások, a marketing és a szervíz erősítik partnerkapcsolatainkat.

 

Alapítási év: 1921

 

Üzletágak: Redőnymotor és napellenzőmotor, ehhez tartozó vezérlések, ipari kapumotorok és vezérlések, egyedi motorok

 

Üzletvezetés:

 

Hans-Joachim Wiegelmann,

Dieter Fuchs

 

Dolgozó Németországban: 200

 

Dolgozó külföldön:100

 

Leányvállalatok: Benelux Államok, Franciaország, Spanyolország, Ausztria, Csehország

 

Megfelelőségi nyilatkozat: DIN EN ISO 9001

Munkatársaink

Értékesítés

Takács Sándor

ügyvezető igazgató

 

 

Oláh László
+36 30 265 5083

 

Varga Olivér

+36 30 474 5645

 

Szervíz, Műszaki tanácsadás, Értékesítés

Kurucz Zoltán
+36 30 633 0927

 

 

Madarász Péter
+3670 604 4081

Marketing

Áruforgalom

Hajdú Gabriella

 

Forgó Andrea

+36 30 628 2897