Napelem modulok

Solarwatt

Energiafelhasználás villanyszámlák nélkül? – Lehetséges! A Solarwatt német gyártmányú napelemes rendszer már az Ön számára is elérhető. Energiatakarékos áramellátás, biztonságosan, teljesítmény garanciával!

NÉMET MINŐSÉGŰ NAPELEM RENDSZER, MINDEN TETŐTÍPUSRA

A SolarWatt AG mono- és polikristályos napelemes rendszerek gyártásával és kulcsrakész naperőművek építésével foglalkozó német vállalat.

Tevékenységét, 1993-ban kezdte meg, parkolóautomaták és telefonos segélyhívó pontok elektromos ellátását szolgáló, kisebb napelem modulok gyártásával. Két fiatalember által alapított cég ütésálló és vandál biztos modulok előállításával tudott versenyelőnyre szert tenni és ezáltal növekedni.
A mai napig Drezdában (Németország) működő napelem gyár jelenlegi termelési kapacitása 320 MWp és az alkalmazottak száma meghaladja a 480 főt.
A cég forgalma 2010 év végén meghaladta a 324 millió Eurót, így a SolarWatt, Németország egyik vezető napelem gyártó cégévé vált.
Még ugyanebben az évben, a válallat új gyártócsarnokkal bővült, mely lehetővé teszi, hogy a SolarWatt sikeresen reagálhasson a jövő kihívásaira.

A SolarWatt napelem egyet jelent a minőséggel, az innovációval és a megbízhatósággal.

A SolarWatt napelemes rendszer segítségével nem csak függetlenítheti magát az energiaszolgáltatóktól, hanem korszerű design modern külsőt adhat tetőszerkezetének. A piacon található ‘olcsóbb’ modulokkal ellentétben, a SolarWatt napelemes rendszer kiváló német minőségének köszönhetőbben jóval hosszabb ideig szolgálja az Ön igényeit.

Kérjen ajánlatot Solarwatt termékeinkre!

Írjon nekünk!