Solarwatt

Fedezze energiafelhasználását áramszolgáltatótól függetlenül! A Solarwatt német gyártmányú napelemes rendszer már az Ön számára is elérhető. Energiatakarékos áramellátás, biztonságosan, teljesítmény garanciával!

 

Német minőségű napelem rendszer, minden tetőtípusra

 

SolarWatt AG alaptevékenységébe mono- és polikristályos napelemes rendszerek gyártása és kulcsrakész naperőművek építése tartozik.

 

A cég tevékenységét 1993-ban kezdte meg kisebb napelem modulok gyártásával parkolóautomaták és telefonos segélyhívó pontok elektromos ellátásához. A két fiatalember által drezdai székhellyel alapított cég ütésálló és vandál biztos modulok előállításával tudott versenyelőnyre szert tenni és növekedni.
A napelem gyár jelenlegi termelési kapacitása 320 MWp és az alkalmazottak száma meghaladja a 480 főt. A napelem modulok előállítása mind a mai napig Drezdában (Németország) történik.
A cég forgalma 2010 év végén meghaladta a 324 millió Eurót. Ez lehetővé teszi, hogy a SolarWatt Németország egyik vezető napelem gyártó végévé váljon.
Még ugyanebben az évben indult meg a termelés a világ legmodernebb napelem modul gyártó üzemében. Az új gyártócsarnok lehetővé teszi, hogy a SolarWatt sikeresen reagálhasson a jövő kihívásaira.

 

A SolarWatt napelem egyet jelent a minőséggel, az innovációval és a megbízhatósággal.

 

A Solarwatt napelemes rendszer segítségével nem csak függetlenítheti magát az energiaszolgáltatóktól, hanem korszerű design külsőt adhat tetőszerkezetének. A piacon található ‘olcsóbb’ modulokkal ellentétben a Solarwatt napelemes rendszer kiváló német minőségének köszönhetőbben jóval hosszabb ideig szolgálja az Ön igényeit.