Rólunk

A Volvex Kereskedelmi Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Az árnyékoló-, kapu-, nyílászárók gyártásán és forgalmazásán kívül az intelligens otthonok kialakításával, mégpedig rádiótechnológiával.

A Volvex Kft. legfontosabb értékei:

 

Elkötelezettség

Minden szempontból elkötelezettek vagyunk a kiváló munkavégzés mellett

 

Folyamatos fejlődés

Hiszünk a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben

 

Vállalkozunk

Nem várjuk a jövőt, hanem mi hozzuk létre

 

Első az ügyfél

Folyamatosan arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink valódi igényeit és mindezt a leghatékonyabban építsük be ajánlatainkba

 

Együttműködés

Együtt erősebbek vagyunk, ezért hiszünk abban, hogy partnereinkkel együttműködve, összedolgozva sokkal hatékonyabban vehetjük fel a versenyt változó világunk kihívási ellen 

 

Munkavállalók – A legfontosabb eszközünk

A tudás, az ötletek, kapcsolatok megosztása, a csapatmunka mind hozzájárulnak cégünk sikeréhez

A Becker redőnymotorok és napellenzőmozgató motorok és vezérlések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, és egyben a Becker-Antriebe GmbH. hivatalos vezérképviseleteként működik Magyarországon.

 

A cégünk büszke arra, hogy a piac igényeire mindig gyorsan tudott reagálni. Ezért a Becker redőnymotor, csőmotor és más termékek mellett a cég portfóliójában megtalálhatóak a komfortszellőztetés, nyílászáró automatizálással és füstelvezető rendszerek, valamint a Vestamatic intelligens kis és nagy objektum vezérlések is.
Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van az energiahatékonyságnak az épületen belül és kívül egyaránt. Termékeinkkel jelentősen lehet javítani egy-egy épület energiamérlegét. Azonban úgy gondoltuk, hogy ennél jóval tovább kell mennünk és a redőnymotor mellett, az árnyékoló, illetve az épület automatizálást támogatni, oly módon, hogy a csőmotorok és vezérlések által működés közben elhasznált energiát is meg lehessen termelni. Ezért kerültek be a 2012-es év folyamán a kínálatunkba a SolarWatt AG áramtermelő napelemes rendszerei is. Kiegészülve a napelem rendszerekkel, cégünk már teljesen ki tudja elégíteni az épületautomatizálással járó igényeket.

Munkatársaink

Értékesítés

Takács Sándor

ügyvezető igazgató

 

 

Oláh László

 

 

 

Oláh László

 

 

 

Szervíz, Műszaki tanácsadás

Kurucz Zoltán

 

 

 

 

 

 

Pásztor Barnabás

 

 

 

Marketing

Áruforgalom

Esztergályos Kata

 

 

 

Forgó Andrea