Rólunk

A Volvex Kereskedelmi Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Az árnyékoló-, kapu-, nyílászárók gyártásán és forgalmazásán kívül az intelligens otthonok kialakításával, mégpedig rádiótechnológiával.

A Volvex Kft. legfontosabb értékei:

 

Elkötelezettség

Minden szempontból elkötelezettek vagyunk a kiváló munkavégzés mellett

 

Folyamatos fejlődés

Hiszünk a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben

 

Vállalkozunk

Nem várjuk a jövőt, hanem mi hozzuk létre

 

Első az ügyfél

Folyamatosan arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink valódi igényeit és mindezt a leghatékonyabban építsük be ajánlatainkba

 

Együttműködés

Együtt erősebbek vagyunk, ezért hiszünk abban, hogy partnereinkkel együttműködve, összedolgozva sokkal hatékonyabban vehetjük fel a versenyt változó világunk kihívási ellen 

 

Munkavállalók – A legfontosabb eszközünk

A tudás, az ötletek, kapcsolatok megosztása, a csapatmunka mind hozzájárulnak cégünk sikeréhez

A Becker redőnymotorok és napellenzőmozgató motorok és vezérlések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, és egyben a Becker-Antriebe GmbH. hivatalos vezérképviseleteként működik Magyarországon.

 

A cégünk büszke arra, hogy a piac igényeire mindig gyorsan tudott reagálni. Ezért a Becker redőnymotor, csőmotor és más termékek mellett a cég portfóliójában megtalálhatóak a komfortszellőztetés, nyílászáró automatizálással és füstelvezető rendszerek, valamint a Vestamatic intelligens kis és nagy objektum vezérlések is.
Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van az energiahatékonyságnak az épületen belül és kívül egyaránt. Termékeinkkel jelentősen lehet javítani egy-egy épület energiamérlegét. Azonban úgy gondoltuk, hogy ennél jóval tovább kell mennünk és a redőnymotor mellett, az árnyékoló, illetve az épület automatizálást támogatni, oly módon, hogy a csőmotorok és vezérlések által működés közben elhasznált energiát is meg lehessen termelni. Ezért kerültek be a 2012-es év folyamán a kínálatunkba a SolarWatt AG áramtermelő napelemes rendszerei is. Kiegészülve a napelem rendszerekkel, cégünk már teljesen ki tudja elégíteni az épületautomatizálással járó igényeket.

Munkatársaink

Értékesítés

Takács Sándor

ügyvezető igazgató

 

 

Oláh László
+36 30 265 5083

 

Varga Olivér

+36 30 474 5645

 

Szervíz, Műszaki tanácsadás

Kurucz Zoltán
+36 30 633 0927

 

 

Pásztor Barnabás
+36 30 633 0927

 

Marketing

Áruforgalom

Esztergályos Kata

 

 

 

Forgó Andrea

+36 30 628 2897