4in1 Energiamegtakarítás, biztonság, kényelem, megbízhatóság – 3. Rész

Kényelem

Az előző részekben az intelligens otthon  biztonságosságáról és energiahatékonyságáról írtunk. Ebben a cikkünkben arról olvashattok, hogy az okos otthon hogyan teheti még egyszerűbbé és kényelmesebbé a mindennapjainkat.

 


“Az otthon az a hely, ahová pihenni járunk”

Talán kissé elcsépelt, de igaz mondat.

Egy otthonban mindenkinek más a fontos, de a lényeg nem változik: legyen egyedi, személyre szabott és a lakója számára komfortos. A BECKER számos lehetőséget kínál erre, akár újonnan épülő házról vagy lakásfelújításról van szó.


A BECKER otthon kényelme

Automata működés érzékelők és az előre beállított programok segítségével. Hangvezérlés a beszédfelismerő rendszerrel és Amazon Alexa közreműködésével. Távoli elérés útközben, kényelmesen bármely okos készülékről.

Ahogyan korábban is, szeretnénk néhány esemény, forgatókönyv ábrázolásával bemutatni, hogy hogyan is járul hozzá a rendszer a magasabb komfort eléréséhez. 

Az árnyékoló szerkezetbe beépített motoroknak (zsaluzia, textilárnyékoló, redőny), programozhatunk időautomatikát.

Például: hétköznapokon  reggel 8 órakor a gyerekszobában az árnyékoló felső állásba megy, hétvégén pedig 1 órás időeltolással megteszi ugyanezt. Vagy a hálószobában hétfőtől péntekig minden reggel 6 órakor az árnyékoló beáll felső köztes pozícióba este 6 órakor pedig lemegy alsó köztes pozícióba.

Továbbá mindkét esetben akár, aktiválhatjuk az asztro funkciót, amelynek segítségével az árnyékolónk a nap járásának megfelelően fog fel-le mozogni anélkül, hogy bármilyen parancsot kiadnánk manuálisan.

Annak érdekében, hogy a legegyszerűbb módon is működtethetők legyenek a különböző fogyasztók, alkalmazhatunk hangvezérlést! A Becker okos otthon rendszere ugyanis kompatibilis az Amazon Echo Dot beszédfelismerővel.

Ugye milyen kényelmes?

Nem véletlenül a mottónk: “Együtt egyszerűbben”