BECKER Intelligens Otthonok

Az árnyékolók automatizálása már önmagában is könnyebbé teszi az ember mindennapjait, hiszen egy gombnyomásra vagy akár, már hangvezérléssel is működtethetjük azokat. A BECKER számtalan megoldást kínál arra, hogy életét még egyszerűbbé és praktikusabbá tegye. A BECKER intelligens otthonvezérlővel a lehetőségek tárháza végtelen! Ennek a központnak a segítségével nem csak redőnymotorjainkat és napárnyékoló motorjainkat tudjuk irányítani, hanem az összes fogyasztót melyeket a legmodernebb rádiótechnológia segítségével összeköttetésbe hozunk vele…). A különböző érzékelők és a felhasználó által megválasztott beállítások segítségével az okos otthon rendszer magától is képes teljesíteni az elvárásokat. Amennyiben professzionális terméket keres, megtalálta: BIO – Becker Intelligens Otthonok

BECKER B-Tronic Intelligens Vezérlőközpont

Építkezik? Vagy már meglévő otthonát újítja fel? Esetleg korszerűsíteni akar? Kiváló minőségű okosotthon rendszer rádiótechnológiával, távoli elérhetőséggel és kétirányú kommunikációval az Ön kényelméért, új és már meglévő házakhoz, lakásokhoz egyaránt! Biztonságos otthon energiatakarékos megoldásokkal rombolás és vésés nélkül!

Maximális Kényelem és Biztonság

Redőnyöktől, napárnyékolóktól és garázskapuktól kezdve, az elektromos készülékeken át – fűtés, világítás – egyéb fogyasztókig, mindent, egyszerűen, központilag irányíthat és ellenőrizhet a Becker CentralControl segítségével – akár útközben is. Ezt a B-Tronic, kétirányú automatizálási rendszerünk teszi lehetővé, melynek valamennyi eszköz azonnal visszajelzi aktuális állapotát, így legyen Ön bárhol és bármikor, azonnal tudni fogja, hogy tényleg minden rendben van-e otthonával.

Egyszerű. Rugalmas.

A BECKER CentralControl az Ön egyedi igényeihez alkalmazkodik, hiszen számos felületről hozzáférhet otthonához és irányíthatja azt. Például a központ érintőképernyőjéről, laptopról, tévéről vagy akár beszédfelismerő segítségével. Természetesen a hozzáférés útközben is megoldható, okostelefonon vagy tableten keresztül.

Szintén praktikus: A használt KNX szabványnak köszönhetően más gyártóktól származó berendezéseket is könnyen csatlakoztathat a rendszerhez.

Szeretne többet megtudni a központi lakásfelügyelet lehetőségeiről és előnyeiről?

Partnereink és kollegáink, szakértői tanácsokkal, professzionális telepítéssel és elsőosztályú szolgáltatással, boldogan állnak rendelkezésére. Tájékozódjon most!